Morgonqvisten.blogg.se

flip frö och fläng

Publicerad 2017-01-19 23:51:00 i Vardagsliv,

Det blev en sväng till pållarna idag. Glashalka på vägen (note: Skogsvägarna!) minskade möjligheterna att göra nåt kreativt, så det blev tömkörning några hundra meter med pöjk på vägen (note: Bilvägen!) där det för en gångs skull var väl sandat. Dock när jag undersökte benen var ena bakbenet lite svullet. Ingen värme eller konstigt, hälta uteblivet, så en kort promenad verkade rekomenderat för cirkulationen. Lite krångel blev det med försök att vända på vägen från pöjks sida, men jag tror att det kan vara att han inte tycker om att tömkörningsgjorden glider framåt när man fäster båda tömmarna i  den, för när jag drog ur innertömmen och fäste den direkt i huvudlaget som en "ledande tygel" verkade han mer tillfreds :) Tja, tömkörning... mer work in hand, om man tänker efter!
 
Resten av dagen har gått från ett rek, alltså en avstämning, hos arbetsförmedlingen, liten sväng till affären (då ryktet gick på en facebooksida för odlare att fröer skulle säljas för en krona stycket, men tyvärr så fanns inte det erbjudandet här, men jag misstänker att det kommer till oss också, om en vecka eller två!) och sen hem för att fortsätta terrorisera a-kassor och dylikt framför datorn ;)  Sen självklart Mandelmann på tv på kvällen :)
 
Det som toppade kvällen, på ett bra vis förstås, var fröerna som vi beställde på rean som hade kommit!
 
Nu är det lite debatt på tv'n om jerringpriset. Det började ganska väl, men litet höpp från sylve som svävat lite med känslor, inte förskräckligt men, njaa, inte kom dit man egentligen ville att det skulle komma. 
 
Jag hejade på Peder, jag hade blivit glad om Sara hade vunnit och hade förstått om Henrik vunnit. :)
 
 
 
 
Om bara denhär j*dra isgatan kunde försvinna nån gång så man kan rida igen!  >_<"
 

Om

Min profilbild

Annie

Jag tycker om att fotografera, hästar, påta i trädgården och brinner för miljöfrågor.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela